fbpx
Gåvoshop
Varukorg
Din varukorg är tom

Uppesittarkväll med Bingolotto 23 december

Direkt från Göteborg vakar Lotta Engberg in julen när BingoLottos Uppesittarkväll bjuder på rimstuga, pyssel, musik och drömvinster. Några av landets mest folkkära artister som Eric SaadeWiktoriaOla SaloKamferdropsLoa Falkman och Emilio Walter står på scenen under kvällen. Husbandet denna kväll leds av Robert Wells, Feat. The Vocalettes & Rhapsody in Snow Orchestra. Dessutom framförs ett nummer av Idolvinnaren 2017. Självklart kommer även Elisa framföra ett musikaliskt julnummer.

På Uppesittarkvällen har vi laddat upp med julklappar till ett värde av sammanlagt 79 miljoner kr! Hjärtebarnsfonden är ideell partner till Folkspel, som bl a äger Bingolotto, och får del av överskottet från lottförsäljningen under Uppesittarkvällen.

Läs mer här https://www.bingolotto.se/uppesittarkvall

Vi ses i TV4 den 23 december kl 19.30!