fbpx
Gåvoshop
Varukorg
Din varukorg är tom

Bike4Life virtuell Tour 7 – 15 augusti

Ett virtuellt lopp är precis som vilket annat lopp som helst. Men ändå inte. Vi lever i en tid då vi har blivit tvungna att göra saker lite annorlunda mot hur vi brukar. Ur en situation där omständigheterna hindrar oss från att arrangera och delta i vanliga traditionella lopp, föddes idén om virtuella lopp.

På så sätt kan du fortfarande uppleva känslan av att ladda upp inför din kommande prestation, känna adrenalinet som rusar så fort tidtagningen startar, och slutligen njuta av den euforiska känslan av att korsa mållinjen och se hur det gick för dig och kanske dem du tävlat emot.
Allt du behöver är en smartphone!

CK Bike4Life planerade att arrangera ett cykellopp med start i Göteborg och via Halmstad, Lund, Karlshamn, Kalmar, Vimmerby, Linköping, Eskilstuna, Uppsala ta sig till Stockholm, 135 mil på nio dagar!
Detta lopp är nu framskjutet till 2022 och i år kommer loppet istället vara en virtuell Tour då alla kan delta, oavsett var i landet man bor.
Hela överskottet går till cykelklubbens förmånstagare där Hjärtebarnsfonden får 60%.
Anmäl dig och läs mer på www.raceone.se och du behöver inte cykla alla mil, det viktiga är att delta och göra skillnad. Varje tramptag gör skillnad!