fbpx
Varukorg
Din varukorg är tom

Fördjupat samarbete med Lejonet & Björnen

Sommaren är här och vi inleder ett fördjupat samarbete med Lejonet&Björnen. Glasstillverkaren från Göteborg startar en insamling till Hjärtebarnsfonden.

– Det är förvånansvärt många barn som föds med hjärtfel i Sverige och vi vill göra vad vi kan för att de ska få ett bra liv trots det. För oss är det viktigt att verka för en bättre värld för barn och vuxna. Vi är jätteglada över att kunna stötta Hjärtebarnsfondens verksamhet och medlemmar, med bidrag till särskilt drabbade och pengar till forskning för att ta reda på mer om medfödda hjärtfel, säger Katarina Mild, VD och ägare till Lejonet & Björnen.

– Vi är så glada för det här, säger Linda Sundberg, generalsekreterare på Hjärtebarnsfonden. Lejonet & Björnen har flera egenägda glassbarer i Göteborg och runt om på västkusten samt återförsäljare över hela landet. Att de med sin profil samarbetar med oss betyder att vi kan erbjuda barn på sjukhus en massa goda härligheter men också samla in mer medel till drabbade familjer och till forskningen om medfödda hjärtfel.

Här kan du se insamlingskampanjen.