Navigering

Föreningskoordinator

Hjärtebarnsfonden är en ideell organisation som vill att hjärtat ska betyda glädje och kärlek – Inte oro och sorg.

Vårt mål är att alla barn ska överleva ett medfött hjärtfel och leva ett liv där hjärtat är förutsättningen för lek och glädje, inte hindret. Helt enkelt – ingen ska lida av ett medfött hjärtfel.

Vill du arbeta en ideell organisation, med lång historia och stark värdegrund? Som föreningskoordinator på Hjärtebarnsfonden har du en viktig roll genom att samordna föreningarnas verksamhet och det stöd som Hjärtebarnsfonden ger till barn, ungdomar och vuxna med medfödda hjärtfel och deras närstående.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som föreningskoordinator hos oss kommer du ha ett omväxlande arbete, där en del handlar om att ge service till föreningens medlemmar och den andra i att medverka i utvecklingen av vår verksamhet.

Din nya roll kommer vara både utåtriktad och administrativ, där möten med medlemmar och externa aktörer blandas med administrativt kansliarbete. Hjärtebarnsfonden strävar efter att utveckla våra digitala plattformar och våra företagssamarbeten genom att bygga starkare partnerskap med näringsliv och andra givare. Därför ser vi att vår föreningskoordinator är en handlingskraftig person, som har lätt för att bygga goda relationer och nätverk.

DIN PROFIL

Eftergymnasial utbildning, samt erfarenhet av kansliarbete, föreningsarbete och försäljning är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Din personlighet är alltså det viktigaste för att lyckas i denna tjänst. För att trivas i denna roll är det viktigt att du som person är driven, tycker om det mänskliga mötet och är duktig på att bygga goda relationer. Arbetet kräver att du är strukturerad och har viljan att utveckla och anpassa verksamheten. För att lyckas i rollen är du bekväm med att arbeta självständigt och du trivs i en flexibel och engagerad arbetsmiljö.

Som föreningskoordinator representerar du och möter en många gånger utsatt grupp och det är därför viktigt att du är en trygg och förtroendeingivande person. Det är inte ovanligt att denna typ av verksamhet drabbas av sorgliga händelser och vi tror därför att du i grunden har en positiv syn på livet och en socialt väl fungerande tillvaro, så att du får den distans du kan behöva.

Din ansökan

Maila din ansökan till info@hjartebarnsfonden.se Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, men absolut senast den 31 oktober 2018.

Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Stockholm
Lön: Individuell lönesättning
Övrigt: Hjärtebarnsfonden tillämpar 6 månader provanställning

Har du frågor?
Kontakta Katarina Wedrup, Verksamhetschef
Katarina.wedrup@hjartebarnsfonden.se
08-442 42 58

Om Hjärtebarnsfonden
Varje år får 1 000 familjer i Sverige beskedet att deras barn har fel på sitt hjärta, vilket kan vara livshotande och kräver omedelbar operation. I dag lever fler än 40 000 personer med medfött hjärtfel, varav närmare hälften är under 18 år. Hjärtebarnsfonden finns för att ge röst åt hjärtebarnen och deras familjer, sam påverka beslutsfattare för att  förbättra de drabbades livssituation. Hjärtebarnsfonden är medlemmar i FRII, Frivilligorganisationernas Insamlingsråd och har ett 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.