Ge en gåva

Hjärtebarnsloppet – spring för livet

2020 firar vi 5 års jubileum!

Hjärtebarnsloppet är ett välgörenhetslopp på 5 km lopp där deltagarna springer eller går tillsammans för hjärtebarnen, antingen på plats i Stockholm eller där du befinner dig.

Loppet arrangeras av hjärtebarnsmammorna Anna-Maria Rosenberg och Elin Becksmo i samarbete med Marathongruppen. Startavgiften går direkt till Hjärtebarnsfonden. Med ditt deltagande i Hjärtebarnsloppet bidrar du till att ge stöd till forskningen om medfödda och förvärvade hjärtfel hos barn och ungdomar och du bidrar även till viktiga stödinsatser för drabbade familjer.

Söndag 31 maj 2020 kl 15.00 – Välkomna!

Söndagen den 31 maj 2020 kl 15.00 avgörs Hjärtebarnsloppet för femte gången – De tidigare upplagorna av loppet har samlat in ca 500 000 kr till Hjärtebarnsfonden, pengar som verkligen gör skillnad. Loppet har start på Östermalms IP och målgång på Stockholms Stadion.

Hjärtebarnsloppet arrangeras i samarbete med Hässelby SK och Spårvägens FK som är arrangörer av Minimaran som avgörs samma dag som Hjärtebarnsloppet. Startavgiften i loppet går oavkortat till Hjärtebarnsfonden.

Loppet är 5 km långt och du kan delta på olika sätt. Med tidtagning eller utan tidtagning. Kan du inte komma till Stockholm 31 maj går det bra att ”delta där du är”, dvs du genomför ditt Hjärtebarnslopp på den plats du är. Varför inte dra ihop ett gäng på din lokala ort?

Anmälan och mer information om anmälningsavgifter hittar du här.

Hjälp till att sprida information om loppet genom att sätta upp Hjärtebarnsloppets fina affischer på din arbetsplats, gym, lokala matbutik osv.

Har du fått ett gåvobevis med värdekod, klicka här för att registrera dina uppgifter.