Navigering

Träffar

Höstträff i Uppsala

GUCH Höstträff 2019 kommer att hållas i Uppsala helgen den 30 Aug till 1 Sept. Boende är på ett vandrarhem ca 5 minuters promenadtid från Uppsala Centralstation. Helgen kommer att bjuda på föreläsning av Malin Berghammer, en turnering i Bubblefootball, och annat skoj!

Ni är välkomna från klockan 17.00 på fredagen, meddela gärna vilken tid ni
anländer. Ta med oömma kläder, alternativt träningskläder, samt en vattenflaska till aktiviteten. Vid fint väder kommer det finnas möjlighet att åka och bada på ett bad i närheten.

Pris: 500 kr för medlem. Är du inte medlem kostar det 1000 kr.
Vill du bli medlem klicka här och välj GUCH

Bli medlem

Anmälan görs till guch@hjartebarnsfonden.se. Där anges namn, adress, telefonnummer, eventuella allergier/specialkost, samt om det är något vi bör ta särskild hänsyn till.
Sista anmälningsdag är 30 Juli.

 

Undanlagda pengar att söka för lokala medlemsträffar.

Hjärtebarnsföreningen GUCH har sedan årskiftet pengar som enskilda personer kan söka för lokala medlemsträffar.

Kraven för att ansökan ska beviljas är följande.

– Den sökande personen ska vara medlem i Hjärtebarnsföreningen GUCH
– En ansökan ska ha kommit in till styrelsen senast en månad efter att träffen ägt rum. Och då antingen av den sökande personen eller en person som representerar träffen.
– Ansökan ska innehålla kvitto, namn och personnummer för den eller de som har deltagit på den lokala träffen.
– Har träffen haft deltagare som ej är medlemmar i Hjärtebarnsföreningen GUCH kan man endast söka för dem som är medlemmar i Hjärtebarnsföreningen GUCH.

Så hjärtligt välkomna med er ansökan. Och hoppas ni får till trevliga träffar runt om i landet. Har du fler frågor eller vill skicka in en ansökan kan du kontakta oss på vår mail: guch.swe@gmail.com

 


 

Träffar som varit:

GUCH- & Ungdomsträff i Malmö

Lördagen den 13 oktober anordnade Hjärtebarnsfonden GUCH tillsammans med Hjärtebarnsfonden Syd en GUCH- & Ungdomsträff på Big Bowl i Malmö. Vi vill skapa gemenskap och samarbete mellan våra föreningar, och denna gången gjorde vi det med bowling och middag. Med samling inne på bowlinghallen, och med bowling och middag, blev det en riktig höjdare!

Höstträff i Landskrona 25-27 augusti 2017!
Höstträffen skedde denna gång i Landskrona i Skåne. Helgen innehöll bland annat paddling av havskajak, Kanotpolo, standup paddleboarding, god mat och umgänge med mycket skratt och samtal!

 

Vårträff och årsmöte i Karlstad 27-29 januari 2017!
I kyliga slutet av januari månad hölls GUCH Vårträff med avslutande årsmöte i Karlstad. Med trekamp, som innehöll bland annat bågskytte, kortspel, biljard, och gott umgänge höll sig deltagarna ändå uppvärmda och underbart glada!

 

Höstträff i Skövde 26-28 augusti 2016!
Den 26-28 augusti hade GUCH en höstträff i Skövde. Vi gick på matfestival, letade efter guld och badade. Det var roligt att så många lyckades samlas och diskussionerna blev härliga och långa. Tack för en mysig helg i Skövde!

 

Vårträff och årsmöte 11-13 mars 2016!
Den 11-13 mars hade GUCH en vårträff i Stockholm. Träffen avslutades med vårt årsmöte.

Helgen gick i mysteriets tecken, vi löste gåtor och tog oss ut ur rum. Allt som allt en spännande och mycket rolig helg.

 

Höstträff i Luleå den 25-27 sep 2015!
Under höstträffen i Luleå blev det många långa samtal och många härliga skratt. Vi lagade mat, pärlade och sumobrottades.

Allt som allt en fantastisk helg med många nya kontakter knutna och erfarenheter bytta.