Navigering

Vad händer i Jönköping?

Julbord på Hooks Herrgård 3 December

Vi tackar alla som var med på det årliga Julbordet på Hooks Herrgård i år. Vi var ungefär 70 personer som deltog. Nytt för i år var att vi hade ett lotteri där lokala företag sponsrat mycket fint. Vi hoppas detta blir en favorit i repris till nästa år. Ett särskild tack vill vi rikta till våra sponsorer, som har varit så givmilda med priser till vårt lotteri. VOX Hotel, Krakel, Katani, Ica Bankeryd, Bankeryds blomsterhandel, Ejvor, Burger King, Unika Systrar, Per&Lisa och AB Beslag & Metall.

Burgare och Hockey 19:e December

Den 19:e December träffades vi för mat och Hockey. Burger King Jönköping sponsrade med mat och sedan såg vi HV71 möta Luleå. HV71 vann med 3-2 och det blev en härlig avslut på kvällen.

Familjehelg med årsmöte 3-4 Mars 2018

Helgen den 3-4 Mars kommer vi i Jönköping att ha årsmöte med familjehelg. På Lördagen träffas vi runt 12 på John Bauer och börjar helgen med årsmöte följt av lunch på hotellet. Vid 15.30 träffs vi på Bowling City och efter denna aktivitet samlas alla igen på hotellet för en gemensam taco-buffé och kvällsmys. På söndagen efter frukost har vi äran att lyssna på inbjuden föreläsare och helgen avslutas sedan. Barnen kommer under årsmötet och föreläsning att vara i ett barnanpassat rum med inhyrda barnvakter.

Mammaträff våren 2018

Håll utkik, i vår kommer vi att skicka ut inbjudningar via mail till vår mammaträff.

Beställningar köpta mellan 21 december och 7 januari skickas från Hjärtebarnsfonden den 8 januari. Avvisa