Navigering

Vad händer i Öst?

Kommande tillställningar

Tänk på att ni som medlemmar alltid är välkomna på alla event. Det spelar ingen roll om ni nyss fått reda på att ni har ett barn med hjärtfel eller om ni vetat länge. Det spelar heller ingen roll vilken typ av hjärtfel det är, alla är välkomna!

Nedan ser ni de träffar som hittills är inplanerade. Kom gärna med förslag på andra aktiviteter som ni vill att vi ska anordna. Kanske vill ni ha något mer bebis-vänligt eller någon aktivitet som fungerar bättre för ert barn/er familj. Kontakta oss då med ett meddelande på vår facebook-sida eller maila hanna.s.nathanson@gmail.com.

Solviken, 13-15 september

Vid sjön Sommen ligger vandrarhemmet Solviken. Dit är ni välkomna på en hjärtebarns-helg med övernattning, många måltider tillsammans och roliga aktiviteter. Här får vi alla tillfälle att verkligen hinna umgås samtidigt som vi njuter av omgivningarna! I och med att det är boende finns det begränsat antal platser.

Information om tider, priser och anmälan finns här.

Kalmar Slott, 26-27 oktober

För att fira Halloween tillsammans går vi på spökvandring på Kalmar Slott. Det finns vandringar som är lämpliga för barn mellan 3 – 8 år samt 6 – 12 år. Vi äter sedan middag tillsammans. För de som vill kan man bo över på hotell, annars går det bra att vara med under dagen och middagen. Detta event har begränsat antal platser.

Information om tider, priser och anmälan finns här.

Julkul och julbord

I vanlig ordning ordnar vi ett julbord för alla våra medlemmar på Lugna Landet i Tranås. Däremot kommer vi dessutom erbjuda er aktiviteter, antingen kransbindning eller miniracing (tänk en bilbana man har som barn, fast jättestor). Aktiviteterna är i Boxholm! Information om tider, pris och anmälan kommer framöver.

 

 

 

 

.