fbpx
Ge en gåva

Vad händer i Syd?

Hjärtebarnsbad på Högevallsbadet i Lund

Under 2018 och 2019 har Hjärtebarnsfonden Syd arrangerat regelbundna badträffar i undervisningsbassängen under söndagar på Högevallsbadet i Lund. Badträffarna är öppna för alla barn oavsett ålder.

Badträffarna kommer att fortsätta även under våren 2020. Information om vårens badträffar hittar ni här.

Årsmöte 2020

På grund av situationen för COVID-19 tvingades vi ställa in årsmötet och medlemsträffen den 28 – 29 mars på Kreativum. Vi har nu bestämt oss för att hålla årsmötet online via Google Hangouts Meet söndagen den 10 maj. Anmälan att vara med på detta årsmöte vill vi ha senast den 26 april.

Klicka här för mer information om årsmötet.

HLR-utbildning

Måndagen den 27 april kl 18 anordnar vi en HLR- och första hjälpen-utbildning på Hotell Statt i Hässleholm. Utbildningen fokuserar på HLR för barn, och berör de vanligaste olycks- och sjukdomsfall barn kan drabbas av. Anmälan behöver vi senast den 30 mars.

För mer information om denna träff, klicka här.

Denna träff är inställd på grund av situationen för COVID-19.

Informationsträff Tema Hjärtebarn & Idrott

Onsdagen den 29 april ordnar vi en informationsträff på temat Hjärtebarn & Idrott. Hit kan man bjuda in sitt barns idrottslärare eller tränare för föreläsning och diskussion om behov och verklighet när det gäller idrott för hjärtebarn. Träffen kommer att äga rum på Elite Hotel Ideon i Lund. Anmälan till denna träff behöver vi senast den 15 mars.

Klicka här för mer information om denna träff.

Denna träff är inställd på grund av situationen för COVID-19.