fbpx
Ge en gåva

Nyheter från Värmland

Vid våra aktiviteter är alla medlemmar välkomna. Mer detaljerad information om aktiviteterna uppdateras efter hand och mailas ut till medlemmarna.

 

Årsmöte den 9 februari kl 14:00 2020 i Segelsällskapets klubblokal, Kanikenäset 31 i Karlstad.

Vi börjar årsmötet med en intressant föreläsning av Maria och Christian Persman som är föräldrar till två söner, 18 och 16 år gamla. Maria och Christian har föräldraerfarenhet av långvarig skolfrånvaro och delar med sig av tankar, upplevelser och insikter. Deras yngre son går på Thoren Business School och var med och arrangerade årets Hjärtebarnslopp. Deras äldre son har hjärtproblematik.

Vi får också besök av Peter Nordqvist, generalsekreterare på Hjärtebarnsförbundet, som informerar om aktuella frågor, bland annat utvecklingen inom vården och hur det ser ut i skolan för våra hjärtebarn vad gäller resursmöjligheter.

Dagordning för årsmötet  finns nu publicerade under Vad händer i Värmland  tillsammans med övriga dokument.

Hjärtebarnsfonden Värmland inbjuder sina medlemmar till skidhelg den 5-8 mars.

Vi bor i lägenheter i Branäsbyn nedanför berget. Lägenheterna är fullt utrustade men vi får själva ta med sängkläder, handdukar och toalettpapper.

Föreningen bjuder på boendet (inkl. slutstäd), men för övrigt står var och en för mat/dryck under helgen samt liftkort mm. Incheckning i stugorna från kl. 14.00 på torsdag och utcheckning senast kl. 10.00 på söndag!!

På lördagen grillar vi tillsammans runt lunchtid, och då körs även den traditionella pulka/skidtävlingen!

Anmälan är bindande och görs till Anneli SENAST DEN 26 JAN (obs kort datum) via mail: annelisyd@yahoo.se eller sms: 076-836 99 57 (vid avbokning på grund av sjukdom ska sjukintyg visas)

Vid stort intresse kommer platserna att lottas ut.