fbpx
Ge en gåva

Vad händer i Värmland?

Årsmöte den 9 februari kl 14:00 2020 i Segelsällskapets klubblokal, Kanikenäset 31 i Karlstad.

Vi börjar årsmötet med en intressant föreläsning av Maria och Christian Persman som är föräldrar till två söner, 18 och 16 år gamla. Maria och Christian har föräldraerfarenhet av långvarig skolfrånvaro och delar med sig av tankar, upplevelser och insikter. Deras yngre son går på Thoren Business School och var med och arrangerade årets Hjärtebarnslopp. Deras äldre son har hjärtproblematik.

Vi får också besök av Peter Nordqvist, generalsekreterare på Hjärtebarnsförbundet, som informerar om aktuella frågor, bland annat utvecklingen inom vården och hur det ser ut i skolan för våra hjärtebarn vad gäller resursmöjligheter.

Välkomna!

Här kan du läsa årsmöteshandlingarna:

Dagordning årsmöte 2020

Verksamhetsplan 2020 Varmland

Verksamhetsberättelse 2019 Varmland

Besök Blå Rummet

Färjestad BK Blå Rummet stiftelsen arbetar för att förbättra livskvalitén för sjuka och funktionshindrade barn och är en mötesplats för sjuka och funktionshindrade barn. Vi i Hjärtebarnsfonden Värmland är glada att vi får vara med! I Blå Rummet kan man tillsammans med en förälder eller vän titta på hockey samt andra event kostnadsfritt.

Vid varje event är Blå Rummet bemannat med värdar som är där för att ge oss bästa möjliga upplevelse. Önskar man besöka logen anmäler man sitt intresse genom att skicka ett mail till fbkblarummet@gmail.com två dagar innan matchstart. Platserna bekräftas av ett svarsmail och skulle ett sådant inte komma är logen full, man är då hjärtligt välkomna att maila dem igen vid nästa event.

Läs mer på deras hemsida www.blarummet.se