Navigering

Vad händer i Värmland?

Vi finns på Barnmässan hela helgen den 23-25 mars!

Den 23-25 mars 2018 är det dags för Barnmässan att öppna dörrarna igen för fjortonde gången i Racketcenter i Karlstad, 3000 kvm med utställare, aktiviteter, råd, tips och underhållning och 120 utställare.

Vi, Hjärtebarnsfonden, finns på mässan alla tredagar med information, ballonger, barnlotteri med massor av vinster och försäljning av armband och pins.

Välkommen till en intressant föreläsning om hjärtebarn och tandvård – och årsmöte

Boka in söndagen den 25 mars kl 13:00 för ett intressant föredrag med Tita Mensah, övertandläkare på specialistkliniken för barn- och ungdomstandvård Haga. Tita föreläser för oss om tandhälsa och hjärtebarn.

Vi passar samtidigt på att hålla årsmöte så alla Hjärtebarnsfonden Värmlands medlemmar inbjuds/kallas härmed till årsmöte den 25 mars kl 13:00 på Lekterapin, Centralsjukhuset i Karlstad.

Anmälan görs senast 18 mars till:
Ulrika Bjärnetoft 0703-08 45 25 (kvällstid el SMS) eller på mailadress ulrikabjrnetoft@yahoo.se

Välkomna!

Här finns årsmöteshandlingarna:

Dagordning årsmöte 2018

Verksamhetsberättelse 2017 Hjärtebarnsföreningen

Ekonomisk rapport 2017

Budget 2018 intäkter o kostnader aktuell

Besök Blå Rummet

Färjestad BK Blå Rummet stiftelsen arbetar för att förbättra livskvalitén för sjuka och funktionshindrade barn och är en mötesplats för sjuka och funktionshindrade barn. Vi i Hjärtebarnsfonden Värmland är glada att vi får vara med! I Blå Rummet kan man tillsammans med en förälder eller vän titta på hockey samt andra event kostnadsfritt.

Vid varje event är Blå Rummet bemannat med värdar som är där för att ge oss bästa möjliga upplevelse. Önskar man besöka logen anmäler man sitt intresse genom att skicka ett mail till fbkblarummet@gmail.com två dagar innan matchstart. Platserna bekräftas av ett svarsmail och skulle ett sådant inte komma är logen full, man är då hjärtligt välkomna att maila dem igen vid nästa event.

Läs mer på deras hemsida www.blarummet.se

Beställningar köpta mellan 21 december och 7 januari skickas från Hjärtebarnsfonden den 8 januari. Avvisa