Navigering

Nyheter från Väst

Hjärtebarnsfonden Väst bjuder in till lekträff

En Lekträff för våra barn o ungdomar på HopNPop
Trampoline Park i Trollhättan lördagen den 29 juni kl.10.00.

Klicka här för mer information och anmälan!

Hjärtebarnsfondens kongress Den 24-26 maj

En givande  kongress på Syninge Kursgård. Vi fick bland annat infomation om Hjärtebarnsfondens planer det kommande året. Helgen avslutades med en föreläsning med barnhjärtkirurgerna Jens Johansson Ramgren och Mats Synnergren. Det var en lärorik och inspirerande helg!

Årsmöte och träff på Universum!

Stort tack till alla familjer som deltog på dagens årsmöte och träff på Universum!
Nu börjar ett nytt verksamhetsår för oss som vi hoppas ger massa roliga träffar, nya idéer och vänner runt om i regionen!
Vi ses!

/Styrelsen i Väst

 

Jontefonden bjuder in till syskonläger på Ågrenska i Göteborg den 25-28 september.

Hej alla hjärtebarnsmedlemmar!

Vi i styrelsen har blivit kontaktade av Jontefonden. Jontefonden bjuder in till syskonläger på Ågrenska i Göteborg den 25-28 september. Syskonträffen riktar sig till dig i åldern 14 – 19 år, som har ett syskon som väntar på eller har genomfört en organtransplantation. Läs mer i bifogat dokument för ansökan. Jontefonden betalar vistelsen och samtliga reskostnader till och från lägret. Lycka till med din ansökan!

Hälsningar Hjärtebarnsfonden VästKlicka här för ansökan

Den 20 maj hade vi lekträff på Leos’ lekland i Partille och Stella’s Lekland i Skövde

Idag har vi hoppat studsmatta, åkt rutschkana, klättrat och haft kul på vår lekträff. Vi träffades på Stellas lekland i Skövde och Leos Lekland i Partille.

Lussefika på avd 323 var mycket uppskattad. 🎅🎄🎁🎅

 

Det bjöds på lussekatter, pepparkakor, skumtomtar, glögg o gräddtårta.
Stort tack till vår fantastiska sponsor #icamaximölndalsvägen för ert bidrag med lussekatter och gräddtårtor. Tack vare er kunde Hjärtebarnsfonden i Väst bjuda både avd 323 och BIVA på extra lyxig fika. Vi är otroligt tacksamma för ert bidrag.

Vi i styrelsen passar nu på att önska er alla en fortsatt glad lucia.

 

Söndag den 2 december samlades några av våra medlemsfamiljer för en Adventsträff i Börstig på Ponnyskolan.  Vi red/gick på tomtejakt i de trollska skogarna, grillade korv och åt julgodis. Stort Tack till alla som deltog och Tack Hillevi som driver  Ponnyskolan för att vi återigen fick chansen att umgås med dina härliga djur.