Navigering

Lägerverksamhet

Hjärtebarnsfonden ordnar årliga läger för barn och ungdomar med hjärtfel och deras familjer samt för vuxna födda med hjärtfel. Med på lägren har vi ledare med erfarenhet av barn med särskilda behov samt medicinskt ansvariga.

 

Sjösportsläger
Har du aldrig seglat förut och är nyfiken på att prova på så är Sjösportsläger på Assö något för dig. Lägret riktar sig till ungdomar mellan 12 och 17 år, både hjärtebarn och syskon. Läs mer och anmäl dig till Sjösportsläger här.

Ridläger
Sommarens roligaste ridläger för barn och ungdomar med hjärtfel i åldern mellan 10 och 17 år sker på Vedbände gård. Reserverade platser finns för dem som inte har någon ridvana sedan tidigare. Läs mer och anmäl dig till Ridlägret här.

Nordiskt läger
Hjärtebarnsfonden samarbetar med de nordiska hjärtebarnsförbunden och arrangerar tillsammans ett nordiskt läger för ungdomar mellan 15 och 18 år. 2019 är det Nordiska lägret på Island. Läs mer och anmäl dig till Nordiskt läger här.

Guch-vinterläger
För dem som fyllt 18 år erbjuder Hjärtebarnsfonden i mars månad en 4 dagars vistelse i snösäkra Trillevallen i närheten av Åre, där skidåkning varvas med diskussioner som har hjärtat i fokus. Läs mer och anmäl dig till Guch-vinterläger här.

Prova-på läger
Är du mellan 6 och 10 år och vill utforska olika sporter? Då är Hjärtebarnsfondens Prova-på läger på Bosön något för dig! Läs mer och anmäl dig till Prova-på lägret här.

Nytt för 2019- E-sport läger
Under höstlovet 2019 välkomnar vi hjärtbarn i åldrarna 13-16 år till E-sportsläger på Bosön i Stockholm! Läs mer och anmäl dig till E-sport lägret här. Läs mer och anmäl dig till E-sport lägret här.

Läs om tidigare läger och titta på bilder på vår Facebooksida för Hjärtebarnsfondens lägerverksamhet här.

Vill du vara med som ledare på något av våra läger? Skicka gärna in en intresseanmälan där du berättar lite om dig själv och om din erfarenhet till marika.birgersson@hjartebarnsfonden.se så hör vi av oss till dig.

Har du frågor och funderingar inför nästa års lägerverksamhet så hör gärna av dig till Projektkoordinator marika.birgersson@hjartebarnsfonden.se eller telefon 08-442 46 52.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara