Navigering

Lägerverksamhet

Hjärtebarnsfonden ordnar årliga läger för barn och ungdomar med hjärtfel och deras familjer samt för vuxna födda med hjärtfel. Med på lägren har vi ledare med erfarenhet av barn med särskilda behov samt medicinskt ansvariga.


Hjärtskola i Småland.
Ett 3-4-dagarsläger för familjer där föräldrar utbildar sig i Hjärtskolan och barnen gör roliga saker i Hjärteklubben. Mer information om var lägret kommer vara år 2018 kommer inom kort.

Äventyrsläger.
För barn och tonåringar mellan 10 och 14 år arrangeras ett spännande äventyrsläger på Vässarö i Stockholms norra skärgård.

Seglarläger i Roslagen.
Vill man lära sig att segla så kan man välja seglarläger på Assö som riktar sig till ungdomar mellan 14 och 17 år.

Ridläger i Småland.
Sommarens roligaste ridläger för barn och ungdomar med hjärtfel i åldern mellan 10 och 17 år. Reserverade platser finns för dem som inte har någon ridvana sedan tidigare.

Nordiskt läger.
Förbundet samarbetar också med de nordiska Hjärtebarnsförbunden och arrangerar tillsammans ett nordiskt läger för ungdomar mellan 15-18 år. 2017 var det nordiska lägret i Norge och 2018 står Sverige som värdnation.

Skidläger i mars 2018.
För dem som fyllt 18 år erbjuder Hjärtebarnsfonden i mars månad en 4 dagars vistelse i snösäkra Trillevallen i närheten av Åre, där skidåkning varvas med diskussioner som har hjärtat i fokus.

Har du frågor och funderingar inför nästa års lägerverksamhet så hör gärna av dig till Marika Birgersson
marika.birgersson@hjartebarnsfonden.se eller telefon 08-442 46 52.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara