Navigering

Lägerverksamhet

Hjärtebarnsfonden ordnar årliga läger för barn och ungdomar med hjärtfel och deras familjer samt för vuxna födda med hjärtfel. Med på lägren har vi ledare med erfarenhet av barn med särskilda behov samt medicinskt ansvariga.


Hjärtskola.
Ett 3-4-dagarsläger för  hela familjen där hjärtebarn 6-11 år och syskon har aktiviteter tillsammans och får möjlighet att träffa andra i samma situation medan föräldrarna lyssnar på föreläsningar och samtalar med andra föräldrar. Läs mer och anmäl dig till Hjärtskolan här.

Äventyrsläger.
För barn och tonåringar mellan 10 och 14 år arrangeras ett spännande Äventyrsläger på Vässarö i Stockholms norra skärgård. Läs mer och anmäl dig till Äventyrslägret här. 

Sjösportsläger.
Har du aldrig seglat förut och är nyfiken på att prova på så är Sjösportsläger på Assö något för dig. Lägret riktar sig till ungdomar mellan 14 och 17 år. Läs mer och anmäl dig till Sjösportsläger här.

Ridläger.
Sommarens roligaste ridläger för barn och ungdomar med hjärtfel i åldern mellan 10 och 17 år. Reserverade platser finns för dem som inte har någon ridvana sedan tidigare. Läs mer och anmäl dig till Ridlägret här.

Nordiskt läger.
Hjärtebarnsfonden samarbetar med de nordiska hjärtebarnsförbunden och arrangerar tillsammans ett nordiskt läger för ungdomar mellan 15 och 18 år. 2017 var det nordiska lägret i Norge och 2018 står Sverige som värdnation. Läs mer och anmäl dig till Nordiskt läger här.

Guch-vinterläger.
För dem som fyllt 18 år erbjuder Hjärtebarnsfonden i mars månad en 4 dagars vistelse i snösäkra Trillevallen i närheten av Åre, där skidåkning varvas med diskussioner som har hjärtat i fokus. Läs mer och anmäl dig till Guch-vinterläger här.

Prova-på läger.
Är du mellan 6 och 10 år och vill utforska olika sporter? Då är Hjärtebarnsfondens nya Prova-på läger något för dig! Läs mer och anmäl dig till Prova-på lägret här.

Vill du vara med som ledare på något av våra läger? Skicka gärna in en intresseanmälan där du berättar lite om dig själv och om din erfarenhet till marika.birgersson@hjartebarnsfonden.se så hör vi av oss till dig.

Har du frågor och funderingar inför nästa års lägerverksamhet så hör gärna av dig till Projektkoordinator marika.birgersson@hjartebarnsfonden.se eller telefon 08-442 46 52.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara